Освен че често работят заедно, вече няколко десетилетия Мат Деймън

...
Освен че често работят заедно, вече няколко десетилетия Мат Деймън
Коментари Харесай

Как Мат Деймън коментира връзката на Бен Афлек и Джей Ло

Освен че постоянно работят дружно, към този момент няколко десетилетия Мат Деймън и Бен Афлек са близки другари. Затова и един от първите, които трябваше да отговорят на въпроса има ли връзка Афлек с Дженифър Лопес беше точно артистът от " Самоличността на Борн ".
 Снимка 540469

И въпреки преди няколко месеца той да съумя да се измъкне от пряк отговор по време на телевизионно присъединяване, като просто съобщи, че би се радвал на сходно развиване на нещата, в този момент Деймън е по-директен.

По време на премиерата на новия му филм Stillwater той още веднъж беше помолен да разяснява връзката на най-хубавия си другар. " Много съм благополучен за него. Той е страховит. Заслужава цялото благополучие на света, веселя се и за двама им ", споделя 50-годишния Деймън пред Extra.

Междувременно 48-годишният Афлек и 52-годишната Лопес наподобяват по-щастливи от всеки път. Много от скорошните им фотоси припомнят такива от преди 20 години, в това число тези от рождения ден на певицата на първокласна яхта и последвалата им почивка в Европа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР