Освен Боряна с корона се окичи и още една участничка

...
Освен Боряна с корона се окичи и още една участничка
Коментари Харесай

Боряна Янева е новата носителка на титлата Мисис Варна


Освен Боряна с корона се окичи и още една участничка - Николета Милева, която сграбчи купата Мисис Североизточна България.

До финала на състезанието бяха позволени 10 финалистки, които дефилираха в три тура, спортни, ежедневни и формалните рокли на варненската дизайнерка Ани Николян.

Сред журито се открояваха имената на

Мисис България 2010 Паолина Петракиева, носителката на първата купа Мисис Варна Борислава Господинова, Мисис Североизточна България 2020 Гери Михалева, организаторката на Мисис Варна - Мира Матеева, Мисис България 2019 Мануела Парушева, гримьорът Христина Герасимова, Йорданка Зафирова Мисис България, Десо Димитров уредник на фешън събития във Варна.

Водещ и уредник на събитието беше носителката на купата Мисис България Мариана Маринова.

Победителките ще показват града си на финала на Мисис България, кастингите за който към този момент започнаха.

Най- красивата омъжена варненка се споделя Боряна Янева, омъжена е от 6 години, има дъщеричка на 5 години.

Боряна има солидно обучение, приключила е Технически университет Варна компетентност " Социален мениджмънт " има и две магистратури в Шуменски университет - " Социална работа с деца " и " Логопедия и специфична педагогика ". Над 10 години работи в областта на обществената работа с деца и фамилии. В момента работи като експерт " Социални действия " във Фондация Карин дом.

“Реших да вземам участие в състезанието, тъй като одобрявам посланието, което той носи, че фамилните дами, могат да бъдат красиви, да се грижат за себе си и за фамилиите си и в това време да са осъществени в живота и да следват задачите си. “ - споделя Боряна

Мисис Североизточна България Николета Милева е на 29 години, майка на момиченце на 5г, омъжена от 11г. Собственик на Салон за хубост. По специалност гримьор.

Момичетата получиха награди от козметика Вивиан Сабо, Фитнес Лайн, Център за хубост Аура, салон Канела и Пекарна Чочо.

Снимка: Петър Стамов
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР