Освен без подкрепата на кралския двор и роднините си, след

...
Освен без подкрепата на кралския двор и роднините си, след
Коментари Харесай

Лъжата, която Хари и Меган разобличиха

Освен без поддръжката на кралския двор и роднините си, след Мегзит принц Хари и Меган Маркъл останаха и без доста свои досегашни другари. Те един по един се отдалечиха от някогашната кралска двойка и избраха да заемат страната на по-силния - монархията.
 Принц Хари и Меган Маркъл - без покана и за сватбата на кръстника на Арчи
Поредният, който задраска Хари и Меган от живота си

Един за всички, всички против тях

Тези дни се заприказва, че съпрузите са останали и без покана за сватбата на херцога на Уестминстър Хю Гросвенър, които им беше толкова близък, че даже го избраха за кръстник на сина си Арчи. На събитието се чака да участват принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и крал Чарлз и кралица Камила.

След тиражирането на тази вест пристигна и нейното опровергаване от говорител на принц Хари и Меган Маркъл. Цитиран от Page Six, той декларира, че двамата всъщност са получили покана за сватбата, само че са предпочели да не участват, с цел да не се основават неуместни обстановки и ненужно напрежение. А такова сигурно няма да липсва, когато Хари, Меган, Уилям и Кейт са на едно място.
 Снимка 634780

Източникът даже разяснява, че принц Хари персонално се е обадил на своя другар Хю Гросвенър, благодарил му е за поканата, само че му е декларирал, че персонално съгласно него ще е най-добре той и Меган да не участват. Извинил се е и авансово за отсъствието им във значимия ден.
 Расисти в кралското семейство - новата кралска книга Endgame разкрива истината за мненията на Чарлз и Кейт Мидълтън
Кои са расистите в кралското семейство

Според новата биографична книга Endgame

Особено след излизането на книгата на Омид Скоби Endgamе предходната седмица, това решение на Хари и Меган не е изненада за никого. Надали и самият Гросвенър е очаквал различен процес на събитията, имайки се поради, че по-малкият наследник на крал Чарлз по всякакъв начин заобикаля близки срещи с роднините си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР