Освен ако не стане чудо, аз мисля, че ще имаме

...
Освен ако не стане чудо, аз мисля, че ще имаме
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако не стане чудо, ще има избори в началото на април - Политика

Освен в случай че не стане знамение, аз мисля, че ще имаме избори при започване на април, съобщи пред БНР съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

Ако стане знамение - забележим стратегия, която движи България напред, прекъсва корупцията и забележим състав, който може да извърши това - ще го подкрепим, само че леко съм песимистичен, че това ще се случи. Или, в случай че се случи, песимистичен съм, че ще го поддържат другите партии, каза Василев.

Да се образува някакъв кабинет вид „ орел, рак и щука “ с третия мандат не би било добре за България, разяснява той.

Идеята не е вторият да ръководи, това не е обикновено. Идеята не е и седмият да ръководи, това пък е още по-малко обикновено. Защото, в случай че няма ясна политическа поддръжка на едно държавно управление, тогава ръководят някакви сенчести ползи и не е ясно кои са те, сподели Василев.

В момента без ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане " не може да има държавно управление. Вие ми кажете по какъв начин се прави естествена коалиция с тези три партии. Няма по какъв начин да бъде, разяснява още съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР