Освен ако не искате тениските ви да замръзнат, ще мине

...
Освен ако не искате тениските ви да замръзнат, ще мине
Коментари Харесай

Грешка при сушене на дрехи през зимата може да ви струва £3000, ако мухълът пълзи - как да избегнете

Освен в случай че не желаете тениските ви да замръзнат, ще мине известно време, преди да можете да изсушите прането си на открито.

Времето през зимата няма да се усъвършенства скоро, като се чака температурите да паднат до -8 градуса по Целзий през днешния ден в елементи от страната. Но сушенето на облеклата ви вътре значи или да увеличите отоплението и да останете с голяма сметка за сила, или да употребявате барабанна сушилня, която също може да бъде скъпа.

Ситуацията, в която британците в целия свят, е сложна нацията са изправени. Сушенето на облекла на закрито може да аргументи проблеми с мухъла, което може да аргументи съществени затруднения за деца и хора с респираторни проблеми. Ако сериозна плесен опустоши къщата – може да ви коства до £3000, с цел да я премахнете.

Грег Уилсън, създател и основен изпълнителен шеф на Quotezone.co.uk, споделя, че доста хора не знаят за ударното сушене на облекла на закрито мога да имам. „ Мокрите облекла отделят влага в дома, когато стартират да съхнат, което може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР