Островите Сили са гласувани за най-популярната дестинация във Великобритания. Ново

...
Островите Сили са гласувани за най-популярната дестинация във Великобритания. Ново
Коментари Харесай

10-те най-добри места в Обединеното кралство, които да посетите, преди да умрете - включително горещата точка на Уилям и Кейт от миналото

Островите Сили са гласувани за най-популярната дестинация във Англия.

Ново изследване разкрива, че това са най-популярните места, които британците желаят да посетят. Известен със своите бели плажове и тюркоазени води, островите Сили са толкоз красиви, че притеглят хора като принц Уилям и принцеса Кейт, които постоянно почиват там.

Проучването на National Rail откри 10-те най-популярни английски дестинации за хората в Обединеното кралство. В първите три дестинации се класираха също Единбург и Националният парк Лейк Дистрикт. Много хора, взели участие в изследването, споделиха, че биха желали да посетят тези три места най-малко един път в живота си.

Също по този начин в топ 10 бяха Кулата на Лондон, Шотландските планини, Бат, Стоунхендж, Ексмут в Девън и Сноудония в Уелс. Според National Rail повече от половината британци търсят някъде с хубав пейзаж.

Повече от една трета търсят места с историческо или културно значение или неповторими места за проучване. Когато избират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР