Островите привличат туристите със спиращи дъха плажове, вълни, които ще

...
Островите привличат туристите със спиращи дъха плажове, вълни, които ще
Коментари Харесай

Кога да избягвате да посещавате тези популярни острови?

Островите притеглят туристите със спиращи дъха плажове, талази, които ще задоволят и умел сърфист, и новак плувец, както и девствена природа за авантюристичен настроените пътешественици.

Атолите са като парадайс - цветни пясъчни плажове, дюни, тюркоазена синя вода и умерено море.

Те могат да се похвалят и с изумителни гледки, гъсти джунгли, извисяващи се планини и дейни вулкани, които в действителност можете да посетите. Времето там се движи по-бавно, което ги прави идеалното бягство от огромния град.

Но макар всички тези хубости, и островите си имат време, в което не е уместно да бъдат посещавани. Тогава от парадайса няма да видите и помен.

Ако планирате отмора на остров, вижте кои месеци за посещаване да избягвате за другите дестинации.

Санторини, Гърция

Най-лошото време за посещаване на този прелестен остров зависи от това, което желаете да извършите по време на пътуването си.

Юни е идеалният за меден месец. През юли и август е доста горещо, по тази причина ги пропуснете. Между ноември и март множеството хотели и заведения са затворени.

Палаван, Филипини

Ниският сезон е от септември до ноември. Дъждовният сезон е дълъг и е най-добре да се избегне.

Той стартира през юни и за към четири месеца регионът е удрян от тежки мусони. Дъждът се отдръпва към ноември, само че се връща през март.

Хаваи

Всеки месец е страховит за посещаване на някой от хавайските острови. Ако желаете да избегнете тълпите, може би ще бъде рационално да не го вършиме след втората половина на декември до февруари.

Тълпите са по-малко до към 20 декември. Най-много хора има през коледните и новогодишните празници, както и към Деня на Свети Валентин. Ниският сезон е сред септември и ноември.

Останалите острови вижте тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР