Острови в южната част на Тихия океан, Нова Зеландия и

...
Острови в южната част на Тихия океан, Нова Зеландия и
Коментари Харесай

Светът посреща 2019 година

Острови в южната част на Тихия океан, Нова Зеландия и по-късно Австралия - с фойерверки в Сидни ще бъде обърната страница, обвързвана с бурната 2018 година, с цел да навлезем в новата, изпълнена с неизвестности 2019 година, съобщи Франс прес.
 
Увеличаване на популизма , възходящо безпокойствие , обвързвано с климата, Брекзит , " ж ълти жилетки " във Франция - 2018 година бе белязана от увеличаване на остарели и експлоадиране на нови рецесии. Сред хубавите новини оптимистите показват новогодишната тирада на севернокорейския водач Ким Чен-ун, откакто в края на 2017 година Корейският полуостро в бе под опасността от нуклеарен апокалипсис.
 
От остров Фиджи до Рио де Жанейро , хиляди хора ще излязат на улицата, с цел да посрещнат новата 2019 година В най-големия град в Австралия - Сидни са планувани най-големите фойерверки в емблематичния му залив. За задачата ще бъдат употребявани рекорден брой пиротехнически средства, вследствие на което доста цветове ще озарят небето в разстояние на 12 минути. Очаква се фойерверките в небето да бъдат следени от 1,5 милиона души. " Сигурен съм, че ще присъстваме на необикновен театър ", съобщи кметът на Сидни Клоувър Мур.
 
2019 година бе оповестена от Организация на обединените нации за интернационална година на коренните езици. В залива на Сидни са планувани церемонии, отдадени на културата на туземците.
 
В Хонконг 300 000 души се чакат на брега на пристанището Виктория, с цел да участват на 10-минутни фойерерки. В Новогодишната нощ в Сайтама, северно от Токио, ще се състои предстоящият с огромен интерес мач-спектакъл сред американския боксьор Флойд Мейуедър и младия японски първенец по кикбокс Теншин Насукава. Засилен надзор към Шанз-Елизе и в публичния превоз в Париж - в честванията във френската столица се чака да вземат участие освен минувачи и туристи, само че и " жълти жилетки " - недоволните от обществената и данъчната политика на президента Еманюел Макрон.-->
 
Лондон ще навлезе в новата 2019 година, чествайки взаимоотношенията си с Европа в миг, когато британците са разграничени относни Брекзит. Фойерверките над Лондонското око ще бъдат съпроводени с музика от реализатори от континентална Европа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР