Островът Кудахитй сандс ще влезе в историята като място за

...
Островът Кудахитй сандс ще влезе в историята като място за
Коментари Харесай

Самотен остров на Малдивите ще струва повече от 100 хиляди долара на вечер

Островът Кудахитй сандс ще влезе в историята като място за отмора на най-богатите хора в света. Това е един от най-малките острови на Малдивите и просто не е за всеки, написа Euronews. Повече от 1.8 милиона души са посетили тази курортна територия и мнозина признават, че цените са доста по-високи от нормалното. Те даже не са разбрали и каква тъкмо е цената за отмора тук. Новата идея е препоръчана от Мохамед Али Джанан, шеф на хотелска верига в Малдивите и един от туристическите съветници на ОН.

На острова ще бъде издигната дребна постройка, която да разреши първокласна отмора и усамотение, което никоя друга точка няма да предложи. Една значима детайлност е, че този хотел няма да бъде предлаган публично. Резервирането му ще се случи единствено и само след прекосяването на търг. Кудахитй има повърхност от 14 хиляди квадратни метра и е наличен за половин час по вода. Джанан има концепция да построи шест вили и яхтено пристанище, създавайки пространство за фамилни почивки и другарски визити в по-тесен кръг.

В Малдивите има острови, които се дават за сума от 120 хиляди $, само че дребният остров ще бие тази стойност в бъдеще. Идеята за основаването на сходен курорт идва непосредствено от новото занятие на Ричърд Брансън - да дава своя частен остров на други посетители.

Новият курорт би трябвало да отвори порти през 2025 година Властите в Малдивите подсигуряват, че ще вземат всички ограничения, с цел да прогонят папараците, както и други досадници, които търсят сензационни вести. И още по-интересното е, че тази територия е била наемана през 2018 година от актрисата Софи Търнър. Преди да има първокласното преживяване, островът е бил даден за 45 хиляди $ на вечер. В момента се счита, че цената най-вероятно ще надмине сумата от 100 хиляди $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР