Остров с плажове с мек пясък, пенливи води и разкошни

...
Остров с плажове с мек пясък, пенливи води и разкошни
Коментари Харесай

Прекрасен остров само на час път от Обединеното кралство, който е „като Бахамските острови“ с полети от £50

Остров с плажове с мек пясък, пенливи води и луксозни тучни зелени пътеки може да звучи като нещо от далечна дестинация, само че в действителност е единствено на час път от Обединеното кралство.

Гърнси, един от Нормандските острови, е сравняван с гръцките острови и Карибите с помощта на невероятната си природа, а най-хубавата част за британците е, че към този момент можете да купувате полети от единствено £50 в едната посока в случай че желаете, проверете го сами.

Това е по този начин, тъй като Aurigny, главният транспортьор на Bailiwick of Guernsey, пуска два нови ежедневни полета от летище London City Airport до Guernsey, с почти час пътешестване.

Невероятните плажове нормално притеглят най-вече туристите. Например Shell Beach - който получава името си от милионите дребни фрагменти от миди, които построяват брега - може да се похвали с тънък бял пясък и кристални води. Един благополучен курортист в Tripadvisor разказа посещаване като „ връхната точка “ на тяхната седмица и сподели, че защото времето им е било слънчево,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР