Остро писмо написа Слави Трифонов на премиера Николай Денков във

...
Остро писмо написа Слави Трифонов на премиера Николай Денков във
Коментари Харесай

Слави Трифонов гневен: Денков веднага да си подаде оставката след унижението във Виена

Остро писмо написа Слави Трифонов на премиера Николай Денков във връза с визитата му във Виена и отхвърли во Австрия за приемането ни в Шенген.

Лидерът на „ ИТН “  съобщи, че министър председателят Николай Денков би трябвало неотложно да си подаде оставката. Повод за думите му стана срещата на българския министър-председател с австрийския канцлер Карл Нехамер и следващият отвод на Австрия за приемането ни в Шенген, съобщи Дарик.

„ Тази сглобка и некоалиция, която ръководи сега, беше основана, съгласно техните думи, с главната цел България да бъде призната в Шенген. Тоест, оправданието за основаването на това аморално, лицемерно и неспособно държавно управление беше основано, отново наблягам, съгласно самите участници, с главната цел до Нова година България да бъде призната в шенгенското пространство.

Снощи тази причина умря, защото Австрия отхвърли “, уточни Трифонов.

По думите му българският министър-председател е изглеждал „ неуместно, унизително и обидно до австрийския канцлер Карл Нехамер “.

„ Съгласи се отговорно и омърлушено с думите на австрийския канцлер, че България още не е подготвена да бъде част от Шенген, подсмръкна тъжно и по този начин изчезна главната причина за съществуването на ръководеното от него държавно управление. Което значи, че той незабавно би трябвало да си подаде оставката и тази сглобка и некоалиция да спрат да съществуват. Такива са обстоятелствата. А триумфа на всяко едно начинание се дължи главно на фактология, а не на неистини, измами, мечти и лакомия “, разяснява още водачът на Има Такъв Народ на формалната си страница във фейсбук.

„ Разбира се, по този начин нареченият Академик Николай Денков надали ще си подаде оставката. Сега ще има нови дъвки. Всъщност остарели дъвки, които ще бъдат препоръчани като нови, значими и основополагащи за съществуването на държавното управление: правосъдната промяна, от която също нищо няма да стане, тъй като са некадърни и приемането на еврото, което също е доста подозрително, отново тъй като са некадърни “, добави той.

Слави Трифонов акцентира въпреки всичко, че те застават зад това България да е част от Европейски Съюз, НАТО и Шенген, както и за приемане на еврото.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР