остро критикува в неделя егоизма на хората, които пътуват в

...
остро критикува в неделя егоизма на хората, които пътуват в
Коментари Харесай

Папата натъжен от егоизма на хората по време на пандемия

остро подлага на критика в неделя егоизма на хората , които пътуват в чужбина, макар ограниченията и последствията от ковид , като съобщи, че това демонстрира липса на осведоменост и съчувствие.

Папата приказва след неделната молитва, като церемонията бе пренесена на закрито, с цел да се избегнат огромни скупчвания на хора.

Светият Отец не скри, че такива прояви на хората го натъжават.
 Папата упорства всички хора да имат достъп до ваксина
Папата упорства всички хора да имат достъп до ваксина

Последиците от здравната рецесия демонстрират, че нуждата от световно единение е по-голяма от всеки път

" Те не помислиха за тези, които остават у дома, за икономическите проблеми, за болните ", сподели папа Франциск. Те мислиха единствено за отмора и развлечение. Не знаем какво ще ни предложи 2021 година, само че това, което всички ние можем да създадем дружно, е да поставим малко повече старания да се грижим един за различен ", добави папата.

По време на новогодишното си послание той прикани за мир, като сподели, че " пандемията ни научи какъв брой е належащо да се интересуваме от проблемите на другите и да споделяме техните терзания ".

Франциск прикани международните водачи да обезпечат безграничен достъп до имунизациите против ковид за всички . В послание за Коледа, понтификът предизвести да не се слагат " стени " за лекуване.
 Папата за първи път с маска на работа
Папата за първи път с маска на работа

Религиозни водачи проведоха общ молебен за мир по света

Той направи изказването си на фона на опасения, че по-богатите страни купуват непропорционални дози ваксини в ущърб на по-бедните .

Папа Франциск анулира две новогодишни литургии поради ишиас .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР