Остри реплики си размениха по време на второто четене на

...
Остри реплики си размениха по време на второто четене на
Коментари Харесай

Обединени патриоти и ДПС си размениха остри реплики по време на второто четене на Закона за енергетиката

Остри реплики си размениха по време на второто четене на Закона за енергетиката " Обединени патриоти " и Движение за права и свободи. Депутатът от воеводите Юлиян Ангелов реторично попита своите съдружни сътрудници: " Движение за права и свободи бойкотираха нашите оферти, тъй като нашите оферти даваха опция българската страна да отбрани националния интерес, националният интерес на българската страна в енергетиката. Движение за права и свободи естествено, постоянно са били срещу националните ползи на България. Естествено, че те ще бъдат срещу. За нас е забавно да разберем за какво и други политически партии се повлияха от мнението на Движение за права и свободи. За мен е забавно на ГЕРБ кой им е колегата сега - " Обединени патриоти " или Движение за права и свободи? Ако желаете Движение за права и свободи, ето ви ги. Халал да са ".
Рамадан Аталай от Движение за права и свободи апострофира Ангелов с претекста, че дебата в зала излиза от европейските рамки.   " С оплюването на Движение за права и свободи ще прекарате предложение, което е противоконституционно, срещу всевъзможни европейски условия. Ще подкрепите визитата на ваш водач в Крим. Ще извършите всичко това, което е належащо, политически да се установите. Няма да се случи ".
Депутатите отложиха дебата по Закона за енергетиката до мястото, в което би трябвало да се реши дали КЕВР може да ревизира покупко-продажби, като продажбата на ЧЕЗ. Дебатите ще продължат на следващия ден.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР