Острата реакция на председателя на групата общински съветници от ВМРО

...
Острата реакция на председателя на групата общински съветници от ВМРО
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Скандалният „София прайд“ трябва да бъде спрян и забранен

Острата реакция на ръководителя на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в София от трибуната на Столичния общински съвет е предшествана от поредност скандални дейности на част от общинарите и кмета Йорданка Фандъкова. Не стига, че „ София прайд “ е позволен за поредна година, само че и съветниците и администрацията са разрешили неприемлива агитация по спирките на градския превоз и на други публични места. В тях намерено се отхвърля съществуването на два биологични пола – мъжки и женски. Отрича се и конституционно откритата норма, че бракът е съюз сред мъж и жена. Нещо доказано и от Конституционния съд преди 4 години.

Позволявам си да Ви припомня, че съгласно българското законодателство фамилията се състои от мъж и жена, а бракът е вероятен единствено сред мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, откакто забременее от мъж, а не се раждат от сексуален акт сред двама мъже или две дами. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудничаво и опонира на биологията и физиологията, обръща внимание Контрера.

Войводата също изрично отхвърля да одобри, че изнасянето на обстоятелства, които опонират на човешката биология и на най-висшия закон в Р България, го трансформира в хомофоб. Той дава и други скандални образци, които ловко се прикриват от обществото в отбрана на ЛГБТИ+ пропагандата от новото болшинство в София в лицето на ГЕРБ, ПП-ДБ и „ Спаси София “.

Това обаче не е всичко. Оказа се, че Столична община и персонално кметът Фандъкова е разрешила на 17 юни след прословутия прайд – гей купонът да продължи в центъра за маргинално изкуство „ Топлоцентрала “. Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лв. за място, което да стане център на разврат, мил кралици и прочие, гневи се общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

Ето за какво той попита от трибуната СОС за какво се позволява това!

Вместо за детски градини, учебни заведения, част от които санитарните възли са в покъртително положение, в този момент се оказва, че са дадени 5 милиона за място за купони на гейове и лесбийки, възмущава се той.

Карлос Контрера предлага „ този маскарад на разврата “ - както го назовава - да бъде неразрешен, както и да бъде анулирано празненството на гейове, лесбийки и трансджендъри в „ Топлоцентрала “, действително финансирано с парите на софиянци.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация припомняме, че и защитата на тези неприемливи оргии в центъра на София е с налозите на всички нас. Всяка година от бюджета на Министерство на вътрешните работи се отпускат стотици хиляди левове и те нарастват от ден на ден. Центърът на столицата ни е цялостен с незаконни мигранти. Улиците ни са цялостни със шофьори-джигити. Битовата престъпност нараства. Защо се отклонява скъп запас на Министерство на вътрешните работи за застраховане на сходни събития?   

Прилагаме и цялостния текст на изявлението на Карлос Контрера в СОС:

Уважаема госпожо Фандъкова,

Уважаеми дами и господа,

През последния месец в града ни се шири една политическа акция. Кампания, която е ориентирана не против друга партия или конкурент, а против цялото ни общество. Кампания, която твърди, че е обикновено едно семейство да бъде с две майки, двама или повече татковци или пък транссексуални родители. Тя пропагандира „ фамилии “ по своята същина еднополови като обществен и поведенчески модел. Тази агитация е осъществена на обществени места с общинска поддръжка – спирки на градския превоз.

Позволявам си да Ви припомня, че съгласно българското законодателство фамилията се състои от мъж и жена, а бракът е вероятен единствено сред мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, откакто забременее от мъж, а не се раждат от сексуален акт сред двама мъже или две дами. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудничаво и опонира на биологията и физиологията.

Писах Ви неведнъж с питания, внесох сигнали за какво Столична община поддържа сходни акции, кой и на какво равнище е взел такова решение и с какви средства.

Това обаче не е всичко. Оказа се, че Столична община и персонално кметът Фандъкова е разрешила на 17 юни след прословутия прайд – гей купонът да продължи в центъра за маргинално изкуство „ Топлоцентрала “. Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лв. за място, което да стане център на разврат, мил кралици и прочие.

Вместо за детски градини, учебни заведения, част от които санитарните възли са в покъртително положение, в този момент се оказва, че са дадени 5 милиона за място за купони на гейове и лесбийки.

На днешната сесия ще предложа този маскарад на разврата да бъде спрян и неразрешен. Предложение, което съм наясно, че няма да получи поддръжка. Няма да получи поддръжка, тъй като както в страната, по този начин и в София към този момент има ново болшинство – ГЕРБ, ПП-ДБ и „ Спаси София “.

Нямам никакви подозрения, че то ще продължи тази политика ориентирана против обичайните полезности и българското семейство.

Нямам никакво подозрение, че бъдещето ръководство на София, което договаряте още повече ще ускори политиката на приемливост към разврата и заличаването на българското семейство.

И все пак упорствам гей парадът да бъде неразрешен като едно зловредно събитие, още повече, че евентуално отново ще бъде защитаван от хиляди служители на реда, а половината център на София ще бъде блокиран. Очевидно обаче прегръдката на посланици и посолства е прекомерно мощна и довчерашните консервативни хора през днешния ден седят тук в тази зала, неловко им е, очевидно, срамят се, че съучастват в цялата тая работа, само че страхът е по-силен от тока.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация продължаваме да стоим на позицията, че този церемониал на срама не би трябвало да бъде провеждан - естественото семейство е сред мъж и жена, няма да мълчим, когато поради това ни наскърбяват и назовават хомофоби. Няма да допуснем тази агитация да влезе в българските учебни заведения и детски градини, тъй като нямайте подозрение това, че е идната стъпка.

Свидетели сме на политически, трансджендър брак сред ГЕРБ, ПП-ДБ, Спаси София и ЛГБТ+ в дословен и метафоричен смисъл. Довчерашните антагонисти седите сега в една лодка. Случващият се гей церемониал е подобаващ, сполучлив евфемизъм за протичащото се в страната – политически разврат.

И в умозаключение се обръщам към онази част и в Столична община, и в Столичния общински съвет, по-консервативната, по-традиционалистката като мислене част – в действителност ли вярвате, че в брак с демократични екстремисти и прогресивни млади утописти водите този град и милион и половина софиянци към по-добро? Хубаво е да си дадете отговор на този въпрос. Пътят към пъкъла е посипан с положителни планове!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР