Остра сърдечно-съдова недостатъчност е причината за смъртта на 80-годишния Ангел

...
Остра сърдечно-съдова недостатъчност е причината за смъртта на 80-годишния Ангел
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на 80-годишния Ангел, когото и...

Остра сърдечно-съдова непълнота е повода за гибелта на 80-годишния Ангел Байрактаров, който бе открит мъртъв край пловдивското село Моминско след 11 дни търсене. Това сочат резултатите от съдебномедицинската експертиза, оповестиха за " Марица " от прокуратурата. 

Припомняме, че пенсионерът изчезна на 18 септември. Последната връзка с него била в 20.30 часа. Тогава бил в региона на село Моминско.  Ангел се е придвижил с автомобил, който е открит празен на идващия ден. Доброволци го издирваха няколко дни, като обходиха километри, само че без резултат. 

Дъщеря му Настя също заяви в обществените мрежи, че Ангел е открит мъртъв. По думите й, тялото било на 3 километра от изоставената кола. Тя написа, че в деня на изгубването му е получил заплаха за гибел от човек, който го е заплашвал в течение на 15 години и против него са подадени стотици тъжби в прокуратурата, по които не са подхванати никакви ограничения.

По думите й, същото лице преди няколко месеца е нанесло нечовечен побой над Ангел и му се е заканил, че ще го унищожи и най-вероятно е извършил заканата си.  Прокуратурата ревизира съмненията й. 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР