Остра позиция от страна на ВМРО – Пловдив предизвика публикация

...
Остра позиция от страна на ВМРО – Пловдив предизвика публикация
Коментари Харесай

ВМРО: Quo vadis, Соломоне?

Остра позиция от страна на Вътрешна македонска революционна организация – Пловдив провокира обява на някогашния външен министър Соломон Паси, в която се приканва „ да бъде кастриран българският лъв “.

Пловдивските войводи дефинират това като груба подигравка и безпардонно опозоряване на български народен знак. Те припомнят, че езикът на омразата, на филството и фобството разцъфтяват основно поради безпардонността, арогантността и бездарието на локални подлоги и трафиканти на непознато въздействие.

Как ще реагират Байдън, Шварценегер и Херо Мустафа, които осквернителят на българщината Паси е отбелязал в обявата си, в случай че апелът е да се оскубе перушината и да се опърли белоглавият орел, с цел да се свари пилешка чорба за бедстващото спокойно население в Украйна, питат от пловдивската конструкция на Вътрешна македонска революционна организация.

Пълния текст на позицията:

ПОЗИЦИЯ НА ОБЩИНСКИЯ КОМИТЕТ НА Политическа партия Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, ГР.ПЛОВДИВ ОТНОСНО АНТИБЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКАЦИЯ НА СОЛОМОН ПАСИ

Може ли да бъде тълкувано, че някогашен външен министър на България е народен изменник и би трябвало ли да обръщаме внимание на интелектуално и душевно скопените продажници и откровени българохули?

Риторични въпроси, касаещи Соломон Паси и обявата му в Twitter от 21 март, посредством която приканва да бъде кастриран лъвът, който е знак на България, т.е. достолепието му да бъде отнето, да бъде подложен на колене, обезкървен, като по този метод Родината ни бъде унизена и заличена.

Груба подигравка, безпардонно опозоряване на български народен знак и потъпкване на българщината! Всяка сходна провокация, целяща варварско посягане върху българските национални светини и полезности, би трябвало да бъде заклеймявана и категоризирана като национално изменничество с всички планувани от закона последици. Нека се знае, че лъвът може и да е задремал или да се прави на подобен, само че още не е скопен!

Между другото това са концепциите на трансхуманизма и джендаризма, да се скопява наред и да няма полове и детераждане.

Ако езикът на омразата, на филството и фобството разцъфтяват, това се дължи основно поради безпардонността, арогантността и бездарието на локалните подлоги и трафиканти на непознато въздействие. Затова би трябвало да бъдат анатемосвани постоянно когато еякулират прибързано.

Как ще реагират Байдън, Шварценегер и Херо Мустафа, които осквернителят на българщината Паси е тагнал в обявата си, в случай че апелът е да се оскубе перушината и да се опърли белоглавият орел, с цел да се свари пилешка чорба за бедстващото спокойно население в Украйна?

Казват, че когато Господ желал да накаже някого, първо му вземал акъла. Всъщност мнозина политици се държат като мародери със личната си чест. А Соломон Паси се самоуби обществено и ритуално още когато изтърси мерзката си фраза „ Майната му на православието “ – още по-мерзка и поради това, че бе произнесена от евреин, роден от българска майка. Можем да предположим каква ще е идната му словесна полюция: „ Майната му на българския народ “.

Само преди броени дни, на 10 март, отбелязахме Деня на спасяването на българските евреи и почетохме паметта на жертвите на Холокоста. Преди да тегли майната на православието, като обругава толкоз цинично една вяра и да приканва за кастрация на българския лъв, дано Соломон Паси да си напомни, че с помощта на твърдата си позиция през Втората международна война в прорез с всички европейски страни, с чест и достолепие България избавя 50 000 евреи от депортация в лагерите на гибелта. Митрополитите Стефан и Кирил от Светия синод на Българската православна черква и целият български народ имат съществена заслуга за спасяването на българските евреи.

Quo vadis, Соломоне?

22 март 2022 година

Гр. Пловдив

Политическа партия ВМРО-БНД
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР