Остра критика към премиера Денков и министрите отправи днес лидерът

...
Остра критика към премиера Денков и министрите отправи днес лидерът
Коментари Харесай

Борисов за Денков и министрите: Самоволни, самохвални, желаещи да ползват последните дни да пътуват

Остра рецензия към премиера Денков и министрите насочи през днешния ден водачът на ГЕБ Бойко Борисов.

" Самоволни, самохвални, искащи да употребяват последните дни като кой, където може да завари и да пътува, да пътува... Политиката не се прави в България в интерес на хората, нападна Борисов работата на кабинета.

 

Бившият министър председател е изискал и доклад от външния министър Мария Габриел при оценката на министрите да му даде какви командировки са имали министрите - какъв брой нощувки са имали и кои министри къде са били, каква работа са свършили и какви доклади са дали.

 

От справката, който получил, се оказало, че държавното управление се трансформирало в туристическа организация за пътуващи министри.

“Ние в момента имаме един кабинет на външните работи ", разкри той.

Справката, която изчете за командировките на министрите, демонстрира " интензивно външно-политическа активност " въз основата на нощувки: министърът на нововъведенията Милена Стойчева има 46 нощувки, на земеделието Кирил Вътев - 24, на енергетиката Румен Радев - 24, на екологията Юлиян Попов - 42, на обществената политика Иванка Шалапатова - 30, на туризма Зарица Динкова - над 50 нощувки.

 

Борисов разкритикува и премиера Николай Денков и пътуването му до Киев от през вчерашния ден - " един меч " се бил завъртял, само че било занимателно до едно време. Зеленски в началото не схванал какъв подарък са му дали, тъй като " индивидът чака военна помощ, а вместо това получил меч ". Неясно остава какво е отношението на Борисов към срещата в Париж. " Ние се превърнахме в пътуващи министри, които научаваме какво се случва и с какво ще задължат Народното събрание да вземе решение. "

 

" БТР-ите са си още тука, а ние подаряваме мечове ", заяде се Борисов и с военния министър Тодор Тагарев, който " махал от Версайския замък ", а " когато ние сме били във Версай, той не знам къде е бил. "

 

Не единствено вие, а и генералният секретар на НАТО сподели, че няма проекти да изпраща български войски в Украйна, а Европейски Съюз няма решение да изпращане на войски в НАТО. 

 

Борисов акцентира, чи персонално щяло да го е позор да отиде в Украйна, тъй като самата военна помощ, която сме дали обещание, не е изпълнена до дъно. И западните ни сътрудници ни се чудят на акъла за какво твърдим, че ще изпращаме български войски в Украйна, в случай, че и НАТО, и Европейски Съюз имат позиция, засегнат е Бойко Борисов.

 

Желанието да се самоизтъкват минава всевъзможни граници, отчаян е той от некоалиционните си сътрудници.

 

" Много ясно желая да знаят сътрудниците, че първо би трябвало да си осъществим уговорките до момента ", настоя Борисов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР