ОСТИН, Тексас - Трима мъже бяха арестувани в петък следобед

...
ОСТИН, Тексас - Трима мъже бяха арестувани в петък следобед
Коментари Харесай

3-ма мъже бяха арестувани в резултат на полицейска операция в Остин

ОСТИН, Тексас - Трима мъже бяха задържани в петък следобяд вследствие на интервенция " югинг " от полицейски чиновници в Остин. < /p>

На 3 ноември по обяд служители на реда в цивилни облекла бяха изпратени в Chase Bank на 701 E. Stassney Lane, която преди този момент беше разпозната от звеното за разбор на престъпността на APD като една от четирите най-големи банки в Остин, където стартират закононарушенията.

Служителите са следили паркинга за съмнително държание, обвързвано с закононарушения, и са разпознали две заети транспортни средства, които наподобява работят дружно.

Клиент на банката е напуснал паркинга и двете транспортни средства последва я. Малко по-късно тя спря на паркинг на улица W. Oltorf, следвана от обвинените транспортни средства.

Заподозрените влязоха и ограбиха жертвата за секунди, до момента в който служителите на реда към момента пристигаха. Полицаите отишли ​​да оказват помощ на жертвата, до момента в който обвинените избягали с транспортните си средства; други служители на реда последваха обвинените, до момента в който дойдоха още екипи, с цел да оказват помощ за арестуването им.

Полицаите претърсиха обвинените транспортни средства и откриха няколко инструмента, които нормално се употребяват за осъществяване на обири с щурм и кражба като бормашина и перфоратор за прозорци. Чантата на жертвата също беше открита по пътя, по който обвинените транспортни средства са се движили, до момента в който са напускали местопроизшествието.

ПОВЕЧЕ ПОКРИТИЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО

31-годишният Димаркъс Мичъл, 33-годишният Дариан Хейууд и 31-годишният Дарел Джоунс бяха задържани и упрекнати в обир посредством нахлуване и присъединяване в проведена престъпност. Триото е арестувано в пандиза на окръг Травис.

APD споделя, че тези арести са в отговор на необятно публикувания проблем с разкриването на закононарушения в региона на Остин и са резултат от комбинираните старания на техния отдел за разбор на престъпността, North Metro Отдел Tac, отдел за проведена престъпност, отдел за грабежи, SWAT и детективи от район I.

APD също по този начин припомня на общността да бъде бдителна и наясно, когато отива в банката и да се обади на 911, в случай че открият, че някой ги следи след изтегляне на пари в брой. Жителите също не би трябвало да оставят пари в автомобила си, с цел да не станат жертва.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР