Остин, Тексас - Тексас изпрати самолет с повече от 120

...
Остин, Тексас - Тексас изпрати самолет с повече от 120
Коментари Харесай

Тексас започва да превозва мигранти от южната граница до Чикаго - първият самолет превози над 120 души

Остин, Тексас - Тексас изпрати аероплан с повече от 120 мигранти от границата сред Съединени американски щати и Мексико до Чикаго в ескалация на републиканското държавно управление, Автобусна интервенция на Грег Абът, която обезпечи безвъзмездни транспорти на повече от 80 000 мигранти до ръководени от Демократическата партия градове в цялата страна от предходната година.

Първият полет, който съгласно офиса на Abbott е тръгнал от Ел Пасо и е дошъл във вторник, беше организиран седмица откакто градският съвет на Чикаго предприе нови дейности против рейсовете с мигранти, които провокираха остри рецензии от кмета Брандън Джонсън.

Градът сподели, че автобусните оператори са почнали да се пробват да оставят хора в прилежащи градове, с цел да избегнат санкции, които включват санкции, изтегляне или задържане.

Автобусните оператори към този момент могат да бъдат изправени пред по-строги санкции в Чикаго за това, че не разтоварват новопристигнали на несъмнено място или не попълнят градски документи.

Говорителят на Abbot...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР