ОСТИН, Тексас (AP) — Назрява необичайно напрегната надпревара за мястото

...
ОСТИН, Тексас (AP) — Назрява необичайно напрегната надпревара за мястото
Коментари Харесай

Демократическата партия в Тексас Шийла Джаксън Лий е изправена пред трудна кандидатура за преизбиране след загубата на кмет

ОСТИН, Тексас (AP) — Назрява извънредно напрегната конкуренция за мястото на Демократическата партия в Съединени американски щати Шийла Джаксън Лий, откакто тя загуби кандидатурата си да стане Хюстън кмет предходната година.

Кампанията е измежду няколкото конкурентни надпревари за Дома на представителите в Тексас за предварителните избори във вторник, в това число за свободното място на републиканеца Кей Грейнджър.

По продължение на границата сред Тексас и Мексико, представителят на Съединени американски щати Тони Гонзалес ще се изправи пред първите си избори, откогато беше глобен от неговата партия, а представителят на Съединени американски щати Моника Де Ла Круз ще се бори да резервира мощно конкурентния си регион.

Ето някои надпревари за Конгреса, които да гледате в първичните избори в Тексас:

ДЕЙСТВАТЕЛ съдебна експертиза ИЗПРАВЯ ПРЕД ТЕЖКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ОТ СВОЯТА ПАРТИЯ

Джаксън Лий не разгласи, че тя щеше да търси преизбиране в своя регион Хюстън до декември, откакто загуби конкуренцията за кмет. Джон Уитмиър, деец народен представител от Де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР