Остин Матюс вкара първия си гол в плейофите и подаде

...
Остин Матюс вкара първия си гол в плейофите и подаде
Коментари Харесай

“Кленовите листа” спечелиха мач 3, поведоха в серията

Остин Матюс вкара първия си гол в плейофите и подаде за втори при триумфа на Торонто с 3:2 против Бостън в мач №3 сред двата тима от първия кръг в плейофите на Източната конференция на НХЛ. По този метод “кленовите листа” поведоха в серията с 2-1. Точни за триумфа им бяха още Андреас Йонсон и Тревър Муур. Фредерик Андерсен отрази 34 шайби и пусна голове единствено против Давид Крейчи и Чарли Койл.
Нейтън Маккинън вкара два гола в първата третина и подаде за трети на новобранеца Кейл Макар, а Колорадо победи Калгари с 6:2 и понижи пасива си в серията до 1-2. Мат Нието се разписа при пауърплей за Калгари, а другите голове в интерес на " лавините ", които приключиха мача с 56 изстрела, вкараха Мико Рантанен и Ерик Джонсън.
Микаел Гранлунд вкара от синята линия 8:19 минути преди края за победа на Нешвил с 3:2 в първото посещение в Далас. Роко Грималди и Филип Форсберг също се разписаха, а Пека Рине избави 40 удара на вратата на " хищниците ", които поведоха с 2-1 в серията. Точни за " звездите " бяха Тайлър Сегин и Матс Дзукарело.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР