Остин Матюс даде предимство на Торонто във втората третина, а

...
Остин Матюс даде предимство на Торонто във втората третина, а
Коментари Харесай

Торонто намали изоставането си срещу Бостън

Остин Матюс даде преимущество на Торонто във втората третина, а Патрик Марло вкара други два гола при успеха с 4:2 над Бостън в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). По този метод Кленовите листа понижиха изоставането си в плейофната серия на 1-2 победи и ще опитат да я изравнят с второто си домакинство в четвъртък.

Джеймс ван Риймсдайк същи се разписа за Торонто, а Мич Марнър и Морган Рийли записаха по две асистенции за успеха. Фредерик Андерсен пък спря 40 удара на вратата си и пусна голове при изстрели на Адам Макуейд и Здено Хара. Шон Курали взе присъединяване в две голови офанзиви за Мечоците, а Туука Раск отрази 26 шайби.



Победителят от тази серия ще срещне Ню Джърси или Тампа Бей в идващия рунд, като Дяволите понижиха изоставането си на 1-2 победи с триумф в третия мач. Тейлър Хол вкара гол и подаде за други два, в това число и за победния на Стефан Ньосен единствено 7:05 минути преди края. Ню Джърси вкара общо четири шайби в последната част и завоюва с 5:2.



Йонас Донской вкара гол и подаде за още един за началото на серия от четири шайби във втората част, а Сан Хосе записа нов елементарен триумф против Анахайм. Акулите завоюваха с 8:1 и водят с 3-0 в серията от Западната конференция, която може да завърши в сряда с втория мач в Сан Хосе.



Нейтън Маккинън вкара два гола и Колорадо победи с 5:3 Нешвил. Лавините направиха доста мощна първа третина и означиха три попадения в нея, с което провокираха напускането на противниковия пазач Пека Рине. Той получи голове също от Блейк Комо и Габриел Бурке, а в последна сметка Колорадо редуцира изоставането си в серията на 1-2 победи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР