Остин Манфорт вижда за пръв път бъдещата си съпруга Шантал

...
Остин Манфорт вижда за пръв път бъдещата си съпруга Шантал
Коментари Харесай

Те се запознават часове преди масова стрелба в Лас Вегас, а днес са щастливо женени

Остин Манфорт вижда за пръв път бъдещата си брачна половинка Шантал Мелансон в един бар в Лас Вегас на 30 септември 2017 година Двамата са в града за тридневния музикален фестивал Route 91 Harvest. Мъжът се доближава към дамата, само че, както се случва от време на време в живота, получава бърз отвод. При това с укор по отношение на каубойските си ботуши.

„ Бях с приятелките си и му споделих, че не би трябвало да върви на бар с каубойски ботуши “ – споделя 29-годишната Шантал пред списание „ Пийпъл “.

Оттам нататък нещата се развиват като във филм. В хода на вечерта Остин прави втори опит и кани Шантал на танц, като този път тя е благосклонна. Двамата стартират да си приказват и след няколко часа си разменят телефонните номера.

„ Като оставим настрани избора му на ботуши, той беше благ, хубав и висок “ – споделя със смях канадката и добавя „ Разговорът потръгна доста елементарно, все едно постоянно сме се познавали “.



На идната вечер Шантал сама кани Остин да отидат на последния за фестивала концерт. В самия завършек на шоуто обаче от 32-ия етаж на близкия хотел стартира пукотевица. 64-годишен добре въоръжен мъж стреля по 22-хилядната аудитория...
Стрелецът от Лас Вегас – 64-годишен локален (ОБНОВЕНА) Стивън Падок не бил разговорлив, обичал да залага
Цялата история вижте в LadyZone.bg
Да се омъжиш за индивида, който те е избавил по време на всеобща пукотевица „ Почувствах се в сигурност с него. Не желаех да се отстранявам от него. Той избави живота ми във всевъзможен смисъл “ – спомня си Шантал за трагичната нощ, когато умират 58 души
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР