Оставят в ареста тримата участници в група за рекет, задържани

...
Оставят в ареста тримата участници в група за рекет, задържани
Коментари Харесай

Групата за рекет остава в ареста

Оставят в ареста тримата участници в група за рекет, арестувани и упрекнати от профилираната прокуратура.

Тримата бяха арестувани през вчерашния ден, а интервенцията е извършена в София, Приморско и Белово . Припомняме, групата е от четирима души, само че един към този момент се намира в Бургаския затвор. Единият от арестуваните през вчерашния ден , началник на групата е Борис Аврамов, брат на депутата Димитър Аврамов .

Димитър Аврамов бе депутат от ГЕРБ в предходното Народно заседание, а на последните избори се появи в листите на Движение за права и свободи и бе определен за депутат от Монтана. Припомняме, че и самият Димитър Аврамов е обвиняем за търговия с въздействие .

Събрани са доказателства, че групата е възлагала поръчки за следене и нанасяне на побой над убития на 19 декември 2017 година в София шеф на звено " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите Иво Стаменов .

Днес спецпрокуратурата заяви, че не е разкрила убийството на данъчния чиновник Иво Стаменов . Нямаме доказателства, че арестуваните на 3 юли са направили убийството , съобщи Господинов.

 Убийството на данъчния чиновник не е разкрито
Убийството на данъчния чиновник не е разкрито

Срещу Борис Аврамов обвиняването е за изнудване

Припомняме, на 18 декември в центъра на столицата 43-годишният Стаменов бе прострелян на път за работа . Директорът на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите беше прострелян в дясното рамо, като бяха наранени огромни кръвоносни съдове. След две интервенции положението му беше нормализирано .

На 12 януари беше обявено, че Иво Стаменов е умрял в болничното заведение .

Стрелбата против него бе избрана като посягане против държавността .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР