Оставките не са в дневния ред на парламента, това са

...
Оставките не са в дневния ред на парламента, това са
Коментари Харесай

Караянчева: Оставките не са в дневния ред на парламента, това са измислени скандали

Оставките не са в дневния ред на Народното събрание, това са измислени кавги, изключително на господин Христов. Има си устав за посещаване на Народното събрание. Казано е на госпожа Нинова, че хората ще бъдат позволени в Народно събрание, само че би трябвало да се преоблекат и да си сменят тениските. Тези кавги не са нужни на никого. Господин Христов беше на съвещание и е нямало по какъв начин да бъде осведомен тъкмо какво се случва. Това е едно неразбирателство, той се извини на майките. Всеки един български жител има право да влиза в Народно събрание. Това сподели ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

Неведнъж сме изразявали своето противоречие за анексирането на Крим. Ние следваме евроатлантическата позиция. Ние сме декларирали своята позиция, уповавам се да не се трансформира тази обстановка в проблем, разяснява тя.

Интересно, не знам дали госпожа Нинова помни, че в 41-вото Народно събрание имаше мораториум на заплатите. Тя има двойнствен скандал за наследството на Българска социалистическа партия. Аз нямам нищо срещу да се понижат отпуските на депутатите, само че народните представители имат опция през почивните дни да си посетят изборните региони. Аз, да вземем за пример, в този момент по великденските празници направих тъкмо това, сподели още Караянчева. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР