Оставки на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор

...
Оставки на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор
Коментари Харесай

Протестите призоваха за оставки и нова конституция

Оставки на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, привикване на Велико национално заседание, което да сътвори нова Конституция и отдалечено гласоподаване.
За това приканиха водачите на митинга против ръководещите – политическият пиар Арман Бабикян, юристът Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков (известни като  " Отровното трио " ) в позиция до медиите.
Оставката на основния прокурор е наложително изискване, така кото последният е влязал в ролята на инквизитор и главорез за неуместните и инакомислещите. Също по този начин е защитник на " своите " олигарси или казано другояче " шишипазител ", пишат тримата водачи.
Новата конституция е наложително изискване, доколкото ще ни се наложи да съградим страната и демокрацията от начало и за задачата ни е потребност здрава и добра основа, ходило на което да стъпим, акцентират те.
Лидерите на митинга се приготвят за национална стачка, чиито задания и цели ще бъдат оповестени през днешния ден. Нека покажем силата си на площада и площадите в цялата страна, приканват те.
Хората от " отровно трио " дават обещание да вършат разнообразни неща по пътя към основната си цел: фрапантна смяна на статуквото.
Днес от 15:30 ч. ще има нов митинг пред постройката на президентството. Какво сподели Арман Бабикян за Борисов в NOVA, четете тук.
Осигурете метод да вземете дейно присъединяване в протестни дейности, като най-малко ще отсъствате от работа няколко дни. Подгответе се за отпуска или различен метод да отсъствате от работа. Помислете по какъв начин бихте могли да бъдете потребни персонално вие в реализирането на народен митинг, приканват симпатизантите си те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР