Оставката винаги си я нося в джоба и за мен

...
Оставката винаги си я нося в джоба и за мен
Коментари Харесай

Московски: Няма да подам оставка заради ултиматума на БСП

Оставката постоянно си я нося в джоба и за мен в никакъв случай не е представлявало проблем да си я подам, само че не бих дал отговор на този ултиматум, защото не мисля, че има съображение да се насочат квалификации, които са погрешни. Това сподели в отговор на Българска социалистическа партия министърът на превоза Ивайло Московски.

По-рано през днешния ден депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски заплаши Московски с ултиматум. " " Даваме 24 часа на министър Ивайло Московски да освободи управлението на БДЖ, в случай че не го направи - ще желаеме неговата оставка ", съобщи Свиленски. Пак по-рано през днешния ден е бил уволнен началникът на регионалния отдел на ДАИ в София поради това, че е подал сигнали за корупция, добави Свиленски. В тази връзка от Българска социалистическа партия желаеха оставката на следствия за машинация зам.-министър на превоза Ангел Попов от квотата на Обединените патриоти.

Московски призна, че за първи път в живота си през днешния ден вижда шефа на регионалната ревизия на ДАИ. Тезата, че по времето на неговото ръководство в министерството били уволнени най-вече инспектори на ДАИ за корупция, го удовлетворявала, тъй като показвала, че се бори с корупцията. Защо единствено при ГЕРБ арестуват, което значи, че няма политически чадър над тези хора, а при Българска социалистическа партия няма, попита още транспортният министър.

По мотив 7-месечния му болничен вметна, че би се тормозил да му повери управителен пост, в случай че е толковн. Московски се чуди още по какъв начин въпросният уволнен началник не е глобил тези 12 изпитващ за корупция, които са били негови подчинени. Със сигурност единият болничен лист е подправен, посочи министърът на превоза.

Московски се зачуди по какъв начин по време на дебатите по вота за корупция не е имало и една дума в областта на превоза, а внезапно Българска социалистическа партия се сеща а приказва по въпроса седмица по-късно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР