Оставката при мен не е обект на такъв драматизъм. Не

...
Оставката при мен не е обект на такъв драматизъм. Не
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ако дам оставка, ще излезе, че бягам от отговорност

Оставката при мен не е обект на подобен драматизъм. Не забравяйте, че с изключение на всичко друго, оставката може да наподобява като бягство от отговорност. Иначе в личен проект може да наподобява и като облекчение, разяснява пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев.
 Съпругата на вицепремиера Дончев: Габровци желаят града си чист от придошлите роми  Сблъсъци и ранени в Габрово, митингът освирка вицепремиера Дончев и кмета Христова
Миналия четвъртък освирквания и крясъци " Оставка " посрещнаха Дончев и кмета на Габрово Таня Христова, откакто двамата се появиха на площад " Възраждане ", с цел да договарят с стачкуващите. 

Никога не вървиш някъде, където могат да те освиркат, а единствено където ще ти ръкопляскат. Само че, когато има такава обстановка, като някой пита за теб или те приканва – аз съм мъжко момче и трябваше да отида. Страхливо и малодушно е да се укривам. Не се получи диалог, уповавам се диалог да има, там има потребност от добър разговор с институциите, тъй като казусът е сложен, твърди вицепремиерът.

Хората в Габрово не са расисти, казусът не е по-тъмният пигмент на кожата. Това е яд против чувството за по-особени права, притежавани от някои. Там чувствителността е обострена – против това някой да живее на гърба на другите. Този яд е обективен и хората желаят съответни ограничения – да няма безочливо и демонстрационно държание, разяснява Дончев.

Аз имам един апартамент в Габрово, мобилен съм и не съм доста по недвижимите парцели. Обичам да съм там, където има потребност от мен. Темата с жилищата не е единствено битов скандал, той има доста огромен политически магнитуд, сподели вицепремиерът по повод скандала „ Апартаментгейт ”.

Разговорът не е да си мерим жилищата – на кой е по-голям или по-евтин. Аз не одобрявам метода, че ние би трябвало да се изкараме по-малко неприятни от другите, аз желая да сме по-добри, разнообразни, заключи Дончев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР