Оставката на зам.-шефа на парламента от ПП Мирослав Иванов, ще

...
Оставката на зам.-шефа на парламента от ПП Мирослав Иванов, ще
Коментари Харесай

ГЕРБ иска оставката на зам.-шефа на парламента Мирослав Иванов

Оставката на зам.-шефа на Народното събрание от Политическа партия Мирослав Иванов, ще изискат от ГЕРБ. Това разгласи шефката на депутатите от партията Десислава Атанасова, откакто по-рано той й лиши думата, до момента в който говореше от парламентарната естрада.

" За следващ път отнехте думата на опозицията. Предния път го направихте, тъй като сътрудника ви връчи таблетка валериан, в този момент може би имате потребност освен от това, а и да освободите трибуната, тъй като е нужно някой с по-голяма толерантност към опозицията да заеме мястото на пръв измежду равни. Призовавам ви да отстъпите председателското място, да вземем за пример на господин Атанас Атанасов (съпредседателят на ДБ), който е в залата сега и смятам, че той по-добре ще управлява пленарното съвещание, освен тъй като знае, че думата на опозицията в никакъв случай не се лишава, а и тъй като е потвърдил за всичките си години присъединяване в политиката, че може да чува какво приказва опозицията ", сподели шефката на депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя прикани съвещанието да се управлява от някой, който " да владее залата, само че и личните си нерви ".
 
Нашата парламентарна група ще потърси останалите за диалози за вашата оставка, вие нямате място на тази висока естрада, сподели Атанасова.

Не виждам причина да депозирам оставка в качеството на зам.-министър, обърка се в отговора си пък Иванов. После бързо се поправи, че позицията му е зам-председател на Народното събрание. ГЕРБ пък започнаха да му ръкопляскат.

Може да се подигравате колкото желаете, никой от вас не е застрахован от лапсуси, продължи той.

Аз ползвам един критерий към всички. Питайте господин Настимир Ананиев какъв брой пъти съм му вземал думата, не съм му давал думата за персонално пояснение, същото питайте и господин Искрен Митев. При цялото ми почитание, цялата ми тази назадничавост към това да не се съблюдават разпоредбите, ще продължи, по този начин е било и по този начин ще бъде. Дадох ви 3 минути повече за декларация, 2 минути повече да говорите всъщност. Пет минути пленарно време е извънредно доста и вие все пак се оплаквате. Няма да си подам оставката тъй като не считам, че има съображение за това, безапелационен бе Иванов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР