Оставката на Терзийски е неизбежна. Това каза лидерът на АБВ

...
Оставката на Терзийски е неизбежна. Това каза лидерът на АБВ
Коментари Харесай

Румен Петков: Оставката на Терзийски е неизбежна

Оставката на Терзийски е неизбежна. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков в изказване в обществената мрежа  „ Facebook “.
„ Вчера  станаха безпощадно ясни три неща. Първо Европа вижда бруталния режим на Борисов в  България, прави оценка, че сме на 111-то място по независимост на словото. Вижда мащабите на корупцията, които са втрещяващи за обикновено мислещия човек “, стартира изказването си Румен Петков. 
 АБВ желаят оставката на енергийния министър АБВ желаят оставката на енергийния министър
За незабавна оставка на енергийния министър упорстват от АБВ. " Ако желаеме да спасим енергетиката и стопанската система, единственият потребен хо...
„ Второ, съдът разгласи, че министърът на вътрешните работи е забранил на столичната дирекция да внесе видеозаписите за вандалите, които се пробваха да опорочат митинга, да окървяват митинга и които агресираха българските служители на реда. Още на 3 септември предизвестих, че провокацията в действителност е проведена от Борсов, че той е извикал шпицкомандите, тъй като единствено той го може. Той викаше босовете на футболни клубове в кабинета си, той управляваше футболните агитки, той злоупотребяваше с властта си, с цел да принуждава един или различен да прави, каквото на него му харесва “, сподели още водачът на АБВ.
На 3 септември предизвестих, че обвинявания няма да има, тъй като няма да бъдат предоставени доказателствени материали. За страдание по този начин и стана. Оставката на Терзийски е неизбежна. Този човек позволи да бъде окепазено Министерство на вътрешните работи. Този човек, който управлява шоуто на парцела на господин Доган, този чомек, който  сложи полицията в унизителното състояние да слугува на Борисов - няма място в Министерство на вътрешните работи “, акцентира водачът на АБВ. 
Трето, Борисов съумя да раздвои митинга . Борисов съумя да разбие митинга на части, нещо, за което той си мечтаеше. Г-н Христо Иванов върна жеста. Когато той искаше оставката на Младен Маринов, ние се противопоставихме, тъй като господин  Маринов беше не неприятен, добър министър на вътрешните работ Той се грижеше за правата и свободите на хората, само че се грижеше и за служителите на реда “, разяснява още Румен Петков.
Той уточни, че Христо Терзийски е провел шоуто на Росенец и  легитимацията на Христо Иванов. „ Днес Хрито Иванов просто му връща жеста “,посочи още той.
Той дефинира опитите за политическо яхване на митинга като грозни и прикани всички да се опълчват. „ Главното е отстраняването на Борисов и борисовщината, на Гешев и каскетаджийството “ , съобщи още водачът на АБВ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР