Оставката на Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28

...
Оставката на Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28
Коментари Харесай

Ген. Атанасов смята оставката на Цацаров за бягане пред вятъра, иска СРС да не се налага от прокуратурата

Оставката на Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в е "бягане пред вятъра ". Той е бил известен за инспекцията и какво ще се случи. Действията са подхванати поради Цумгейт, само че още тогава трябваше да има дейности против Цацаров. Това съобщи пред Българска национална телевизия ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, съпредседател на " ".

"КПКОПИ беше съединено от няколко други структури, с цел да се откри работно място на Цацаров откакто към този момент не е основен прокурор. Нищо не свърши, с изключение на да гони неуместните на някогашните ръководещи ", съобщи генералът.

"Борисовата страна беше облик по какъв начин се управляваше властта у нас За да се преодолее се изискват старания и политическа воля ", разяснява той.

'Според него ГЕРБ, вкарвайки тематиката за документите в Народното събрание, "спонсорират " митингите на "Възраждане ", счита съпредседателят на " ".

"Ще предложа прокуратурата да бъде извадена от структурите, които постановат СРС ", разяснява още той.

ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров също изиска промени в Конституцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР