Оставката на шефката на КАТ Пловдив Николина Джамбазова е била

...
Оставката на шефката на КАТ Пловдив Николина Джамбазова е била
Коментари Харесай

Шефката на КАТ-Пловдив си отива заради най-много убити и ранени в областта

Оставката на шефката на КАТ Пловдив Николина Джамбазова е била поискана, научи БЛИЦ от източници на следствието. Причината е поради супер ниските резултати, които се регистрират в КАТ от както преди две години Джамбазова зае поста. Област Пловдив е с най-вече произшествия, ранени и убити в страната.

Пътният надзор е невисок и неефикасен. Опашките в КАТ са километрични и е шанс да минеш да регистрираш колата си след няколко часово висене. Освен това още преди време гръмна новината, че персонално шефката на КАТ е ходила в чужбина да записва возила на огромни фирми-превозвачи, което по принцип не е неразрешено от закона, против избрана за услугата такса. Остава да виси във въздуха въпроса за какво тъкмо началничката на бранша сее заела с тази задача.

Очаква се да се оповестят и резултатите от инспекциите, които текат в бранша, споделиха още нашите източници. Недоволството измежду подчинените на Джамбазова тлее от дълго време, само че то ескалира с убийството на служителя на реда Делян Палазов, когато преди повече от два месеца разсеяна шофьорка връхлетя върху него и го опустоши. За в този момент краткотрайно поста и заема един от началниците на групи-Йордан Милушев. Запознати разясниха, че има възможност той да остане на горещото място.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР