Оставката на Пламен Тончев се иска не защото е нарушил

...
Оставката на Пламен Тончев се иска не защото е нарушил
Коментари Харесай

Радев за оставката на председателя на ДАНС: Иска се не защото е нарушил закона, а защото го е спазил

Оставката на Пламен Тончев се желае не тъй като е нарушил закона, а тъй като е спазил закона, сподели пред публицисти президентът Румен Радев относнопоисканото от премиера Николай Денков освобождение на ръководителя на Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС), представена от Българска телеграфна агенция.

Припомняме, че министър председателят Николай Денков изиска от президента Румен Радев да освободи ръководителя на ДАНС Пламен Тончев.

" Правителството координира работата на службите ", сподели министър председателят и добави, че е изгубил доверието в управлението на ДАНС

Президентът взе участие в кръгла маса на тематика „ Прилагане на налични технологии и артикули с огромен несъразмерен резултат в актуалните спорове “. Събитието е в резиденция „ Бояна “ в София и се провежда от президентската институция. На форума участват представители на Министерството на защитата, на образователни заведения, които приготвят фрагменти в региона на националната сигурност, както и на български компании от сферата на отбранителната индустрия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР