Оставката на Петър Тодоров като главен секретар е една от

...
Оставката на Петър Тодоров като главен секретар е една от
Коментари Харесай

Младен Маринов: Оставката на Петър Тодоров е една от най-добрите новини през последните 2,5 години

Оставката на Петър Тодоров като основен секретар е една от най-хубавите вести (заедно с махането на лицето Бойко Рашков от министерския пост) за Министерство на вътрешните работи през последните 2,5 години. Като виждам смешния му рев пред медиите, разбирам че този човек си потегля от кабинета на ул. “6-ти септември ” също толкоз комплициран, колкото когато го инсталираха в креслото на основния секретар. Дори и още по-объркан... 

Това написа на персоналната си страница във Facebook някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е " Право'' в УНСС,, който разяснява подадената през днешния ден оставка от Петър Тодоров като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Ето какво още показа Маринов:

" Не желаел да става “част от опита за политическа приложимост на Министерство на вътрешните работи и поголовната промяна на регионални шефове ”.

Ами, къде беше Петър Тодоров, когато рашковщината вилнееше из Министерство на вътрешните работи, а стотици почтени български служители на реда (не единствено регионални директори) бяха обявявани за хора на Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е " Право'' в УНСС,, Христо Терзийски или Ивайло Иванов и бяха подлагани на тежки политически репресии?

Привиквани ли са били в кабинета на основния секретар на Министерство на вътрешните работи едни от най-хубавите експерти в системата, с цел да бъдат заплашвани, че те и членовете на фамилиите им ще бъдат гонени до девето коляно, в случай че не подадат оставките си? 

Къде беше лицето Тодоров, когато Рашков и кликата му закриваха районни ръководства и полицейски сектори по някакви изцяло измислени „ математически формули “?

И най-много – къде беше основният секретар, когато служители на реда нелегално арестуваха водача на опозицията Бойко Борисов, а самият Тодоров призна, че научил за този арест от медиите?

Сега същият този комплициран човек се е загрижил за системата и за сътрудниците. Доста лицемерно, откакто точно той беше най-активен съизвършител в нейния разпад.

Накрая, имам вяра, че българските служители на реда няма да правят отстъпка и крачка обратно. Но не, тъй като ги приканва, лицето Тодоров, а тъй като добре познавам сътрудниците и приятелите си в Министерство на вътрешните работи, които не отстъпват крачка обратно към този момент 2,5 години. Въпреки бруталното политическо мачкане... "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР