Оставката на Минчев е вотът на недоверие към правителството. Това

...
Оставката на Минчев е вотът на недоверие към правителството. Това
Коментари Харесай

Карадайъ: Г-н Минчев плати цената на безобразията на нарушителя на Конституцията Кирил Петков

" Оставката на Минчев е вотът на съмнение към държавното управление ". Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти след гласуваната оставка на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание.

" Г-н Минчев заплати цената на безобразията на нарушителя на Конституцията Кирил Петков ", сподели водачът на Движение за права и свободи. Той предвижда, че гласуването на вота на съмнение, ще е същото като за оставката на Минчев. "

Това е най-правилното решение за българските жители в тази спешна обстановка. Не може с ненавист и опълчване да преодолеем рецесиите. Кабинетът е на половин година, само че те са на една година министри единствено задълбочават рецесиите ", добави още Карадайъ.

Той съобщи, че най-вероятно на Председателски съвет ще решат след почивката и според от решението, ще се гласоподава новия ръководител на Народното събрание.

Той съобщи, че Движение за права и свободи занапред ще взема решение кого ще поддържа. Карадайъ разяснява и дали Движение за права и свободи ще поддържа Ива Митева, като отговори: " Да, всичко е допустимо сега. Г-жа Митева е била ръководител на Народното събрание ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР