Оставката на Крусев е шах на пешката, за да спасим

...
Оставката на Крусев е шах на пешката, за да спасим
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Оставката на Крусев не решава проблема, отговорност носи Фандъкова

Оставката на Крусев е шах на пешката, с цел да спасим царицата. Така ръководителят на градския съвет на БСП-София и ръководител на групата на общинските съветници от левицата в Столичния общински съвет Калоян Паргов разяснява оставката на зам.-кмета по превоза на София Евгени Крусев.
" Ние поискахме цялата отговорност да бъде понесена от кмета Йорданка Фандъкова. Според Паргов Крусев играе ролята на „ буфер, който пази кмета в сериозна обстановка “.

" Оставките не вземат решение проблеми. Крусев разгласи, че я е подал по персонално решение. Съмнявам се, че за последните 10 години всяка една оставка в ГЕРБ е била единствено персонално решение.
Примерите са доста, като последните са оставките на министрите поради случая в Своге. Оставката няма да реши проблемите, тъй като отговорността за назначението на зам.-кметовете се носи от кмета ", добави Паргов.
Той разяснява и горещата тематика за мръсния въздух в София. " Кризисният пиар за мръсния въздух в София не може да успокои жителите. Едни са данните на уеб страницата на столична община и напълно други са данните на неправителствените организация и столичани.
Според мен това е опит да се прикрие истината. Зеленият билет няма да реши казуса. Проблемът с мръсния въздух не е единствено в София. Парите от новия налог " остарели коли " би трябвало да бъдат ориентирани към тези хора, които замърсяват най-вече и употребяват остарели печки.
Призоваваме за стремително потребление на парите от новия налог за замяна на старите печки на хората, а не да се употребяват за запълване на дупки в бюджета ", безапелационен беше той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР