Оставката на Калина Константинова не стои на дневен ред. Това

...
Оставката на Калина Константинова не стои на дневен ред. Това
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Оставката на Калина Константинова не стои на дневен ред

" Оставката на Калина Константинова не стои на дневен ред ". Това съобщи в ефира на БиТиВи депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев. Призиви за оставката на вицепремиера се появиха след нейното видеообръщение за разселването на украинските бежанци.

По думите на Мирчев би трябвало да се отнасяме с повече схващане към хората, бягащи от войната .

Народният представител разяснява и тематиката за Македония. Той съобщи, че няма смяна в позицията на държавното управление за РСМ.

Мирчев засегна и тематиката за вчерашния съдружен съвет. По думите му на срещата е била конкретизирана част от методологията по антикризисните ограничения, които би трябвало да влязат в действие от 1 юли. Той бе безапелационен, че има единодушие и във връзка с актуализацията на бюджета.

Депутатът разяснява и проектозаконът, който планува бонуси за тези, които рапортуват за укриване на налози. Според него би трябвало да се уточни какво тъкмо се цели с отстъпката за предоставяне на сигнали за укрити налози, която обмислят от " Продължаваме промяната ".

Мирчев направи коментар и по тематиката за " Лукойл ". По думите му " Лукойл " ще успее да работи с друг от съветския нефт, страната би трябвало да поеме избран вид мониторинг, с цел да си възвърне функционалностите там. Народният представител добави, че Тази седмица Демократична България ще внесе уголемение на комисията, която преглежда проблема със прекъсването на съветския газ, да бъде уголемен обсега ѝ и да се включи активността на " Лукойл ".

" Ние идваме! " желаят оставката на Калина Константинова

Според тях оставката на заместител министър-председателя е въпрос на морална съгласуемост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР