Оставката на Иван Гешев е личен акт, коментира в кулоарите

...
Оставката на Иван Гешев е личен акт, коментира в кулоарите
Коментари Харесай

ДПС харесва формулата експертен кабинет за определен срок от време

Оставката на Иван Гешев е персонален акт, разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи БНР. По думите му Движение за права и свободи постоянно е имало кардинална позиция по отношение на основния прокурор:

" Компетентният орган е Висшият правосъден съвет, а Народното събрание има дотолкоз въздействие, доколкото дефинира от една страна разпоредбите, законите и от другата страна избират част от Висшия правосъден съвет, само че дотолкоз, само че дотолкоз. И по тази причина от тук нататък всичко друго е опити за внушения и неправилна интерпретация "

Представители на Движение за права и свободи се срещнаха с преговорния екип на ГЕРБ-СДС и номинираната за министър председател Мария Габриел.

Мустафа Карадайъ съобщи, че България има потребност от проевропейско държавно управление насочено към Брюксел. Лидерът на Движение за права и свободи акцентира, че формулата " експертен кабинет " за несъмнено време е добра, като уточни, че придвижването има специалисти във всички сфери. Карадайъ поздрави ГЕРБ-СДС за номинацията на Мария Габриел за кандидат-премиер.

" Доколкото за експертността, бих могъл да кажа, че малко нескромно може да звучи, само че ние в Движението за права и свободи е самочувствието, че имаме специалисти в съвсем всички сфери на обществено-политическия живот, и то нелоши специалисти. Така че, в случай че стигнем до обстановката да търсим специалисти за държавно управление, ние ще вземем своето отговорно държание ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР