Оставката на главния секретар е придвижена до държавния глава Румен

...
Оставката на главния секретар е придвижена до държавния глава Румен
Коментари Харесай

Оставката на главния секретар на МВР - на масата на президента

Оставката на основния секретар е придвижена до президента Румен Радев, който е способен да я прегледа. Изчаквам неговото изговаряне по въпроса. Така вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява пред публицисти подадената оставка на основния секретар Петър Тодоров и заместника му Станимир Станев след следващия случай на умрял полицейски чиновник след гонка с мигранти.

Демерджиев добави, че на заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи може да одобри оставката, само че обстановката е такава, че изисква деликатно точно решение. Той е събрал всички нужни данни, има своята позиция, само че чака решението на президента.

На въпрос дали Министерство на вътрешните работи ще поддържа концепцията на родители за по-тежки санкции за осъществени закононарушения на пешеходни пътеки, Демерджиев съобщи, че към този момент е създадена цялостна идея, която касае пътната сигурност, наред с ограниченията, които вее се взимат. Той посочи, че ще има промени в административно-наказателната активност и промени в законодателството . Борбата ни е дейностите да дадат резултати, само че резултатите няма да дойдат в границите на месеци. Намалихме броя на починалите на пътя с 54 индивида по отношение на сравнимия интервал за предходната година, само че това не задоволява вътрешното ведомство.

Демерджиев въпреки всичко призна, че измененията, които ще бъдат направени в Наказателния кодекс, са закъснели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР