Оставката на енергийния министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър

...
Оставката на енергийния министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър
Коментари Харесай

Георги Гергов: БСП се управлява от треторазрядни хора

Оставката на енергийния министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила и свалянето на Валери Жаблянов дадоха коз в устата на представители на вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия. Че това ще бъдат главните тематики, наред с организационните, чисто партийни въпроси, пролича от изявленията на Георги Гергов, Янаки Стоилов и Георги Божинов още на влизане на аления пленум, осведоми Канал 3.

Много неточности вършим, Валери Жаблянов е следващата жертва на такива прочувствени, прибързани дейности, които водят до това, което споделих едно време - че партията се ръководи от треторазрядни хора, само че то се потвърди ", отсече водачът на социалистите в Пловдив.

По думите му диалогът в партията би трябвало да е за това да стане същинска съпротива и опция, "а освен да приказваме на приказки, а в действителност да бетонираме Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ", разяснява социалистът.

По мотив договорката за ЧЕЗ предприемачът съобщи, че продажбата му на компания с 50 хиляди лева капитал е несериозно.

Тази компания, по думите му, като вземе въпросното ЕРП, ще може да смъква държавни управления, предсказа Гергов.

Не мисля, че оставката на Теменужка Петкова ние сме я извоювали, разяснява още някогашният член на ИБ на Българска социалистическа партия, който бе отлъчен от Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила.

Оставката на енергийния министър не взема решение казуса в енергетиката, безапелационни са други двама социалисти, коит постоянно подлагат на критика партийното управление - Янаки Стоилов и Георги Божинов.

"Днес, в случай че това го одобри българското общество, значи то е според с него да се подиграват и унизяват, това не може да бъде признато ", отсече Божинов. Той се изрече за противоположното изкупуване на ЧЕЗ от българската страна. "Щом чехите желаят да го продават, ще го купи българската страна ", отсече социалистът.

По тематиката за абсурда с декларацията на Българска социалистическа партия и изречението за Народния съд, че бил "неизбежно и належащо военновременно правораздаване ", някогашният народен представител разкритикува управлението.

"Ако ти си последовател на битките на тази партия против фашизма, на оценките й за хитлеризма, в случай че си приел присъдата над фашизма и че Народният съд е детайл от присъдата на спечелилите за вредите на човечеството, които е нанесъл фашизмът, не можеш да се притесняваш, че такова изречение го има в нашата декларация ", изригна Божинов.

"Сега е доста значимо да се слагат два въпроса - този за собствеността и ръководството на българската енергетика, тъй като това са въпроси с огромна значимост за жителите и стопанската система на страната, и оставката на министъра на енергетиката не взема решение този проблем самичък по себе си ", разяснява Янаки Стоилов.

"Другият въпрос, за отношението на Българска социалистическа партия към фашизма, би трябвало да бъде удължен ", разяснява някогашният зам.-председател на Народното събрание във връзка отстрването на наследника си на трибуната в 44-то Народно събрание Той оцени като позицията на Българска социалистическа партия, предпазена в пленарната зала, само че това е половината от диалога, тъй като той не може да завърши, счита Стоилов.

Той обаче остана несклоняем против жертването на Жаблянов и мълчанието на ИБ на Българска социалистическа партия, чиято позиция за Луковмарш в действителност бе приписана на него.

"Аз не знам дали Изпълнителното бюро работи действително като групов орган?! И в случай че то е дало мандат на един от своите членове да изрази позиция, не би следвало по-късно пък групово или посредством други представители да се разграничава ", нападна управлението Янаки Стоилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР