Оставката на двама министри поиска депутатът от ДПС Хамид Хамид

...
Оставката на двама министри поиска депутатът от ДПС Хамид Хамид
Коментари Харесай

Хамид Хамид от ДПС поиска оставката на двама министри – адвокати на „Лукойл“

Оставката на двама министри изиска депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид – на икономическия Богдан Богданов и на енергийния Румен Радев. Причината – съгласно него те поддържат „ кремълския режим “, даже ги назова юристи на „ Лукойл “.

„ Г-н Петков, ваша е отговорността да поискате оставката на тези двамата министри “, обърна се Хамид към съпредседателя на „ Продължаваме промяната “.

„ От всичките им дейности прозира лобизма в интерес на „ Лукойл “ и кремълския режим, където с сходно успиване, към този момент месеци наред в действителност тези хора подкрепят финансирането на кремълския режим “, съобщи Хамид.

Според него двамата министри желаят да забавят прекъсването на дерогацията, с цел да могат „ шепа хора “ да осъществят 60% от модифицирания съветски нефт, който се изнася контрабандно в страни от Европейския съюз.

Думите на Хамид пристигнаха по време на дебата в Народното събрание за прекратяването на дерогацията и 20 минути преди вота на съмнение против държавното управление.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР