Оставката на Борисов е задължителна и спасителна за България В

...
Оставката на Борисов е задължителна и спасителна за България В
Коментари Харесай

Нинова: В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива


Оставката на Борисов е наложителна и избавителна за България

" В условия на тежка икономическа рецесия и още по-тежка обществена, която се задава, върху бизнеса, дребните и фамилни компании се упражнява неправдоподобен напън. Случаят с Хиполенд не е единствен. До нас доближи информация, че на хора, участвали на митинга са снемани персонални данни и по-късно са изпращани инспекции, в това число от фонд Земеделие. " Това съобщи Корнелия Нинова.
" Спрете рекета върху хората. В целия свят държавните управления се пробват да спасят стопанската система, българското държавно управление я убива. ", разясни Нинова. Тя добави, че има голям брой сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на всеобщи инспекции за 10 години обратно, като това е предиздвикало доста от тях да се отхвърлят от помощта и са предпочели да затворят компаниите си.
" Десетки хиляди служащи останаха без прехранване. Никой вложител няма да пристигна в страна, където държавната машина се употребява за закани и изнудване. ", акцентира претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия втори мандат. Нинова означи, че административният рекет над работещите компании и наказателните акции против непослушните е удар по така и така сриващата се стопанска система. Тя уточни и още един мотив за оставка на Борисов: " Колкото повече стои, толкоз повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, само че да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е наложителна и избавителна за България. "
Корнелия Нинова се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в границите на акцията за директен избор на ръководител, където показа целите си за партията и страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР