Оставката е личен акт и вероятно няма да си подаде

...
Оставката е личен акт и вероятно няма да си подаде
Коментари Харесай

Оставката на Корнелия Нинова поискаха Антон Кутев и Весела Лечева

" Оставката е персонален акт и евентуално няма да си подаде оставката. За такова деяние е нужна морална конструкция на личността, от която председателката очевидно е лишена. Решенията на Нинова към този момент нямат никакво значение ".

Това написа в профила си във Фейсбус представителят на служебното държавно управление. " Сега значимо е дали 130 годишна партия може да реши проблем със личното си ръководство. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната промяна на председателката е първо изискване да продължим напред. После ще се сблъскаме с доста други проблеми и спасяването на Българска социалистическа партия ще бъде дълъг, сложен и нерешителен развой. Но по този начин повече не може да се продължи и ден ", написа още Кутев.

„ После ще се сблъскаме с доста други проблеми и спасяването на Българска социалистическа партия ще бъде дълъг, сложен и нерешителен развой. Но по този начин повече не може да се продължи и ден! “, безапелационен е Антон Кутев.

Повод за коментара му е резултатът на Българска социалистическа партия, която към този момент се бори да остане най-малко на четвърто място, откакто стигна и до петата позиция преди да са оповестени окончателните резултати от вота.
Нинова видя бюджета 2022 като първи приоритет и употребява студен звук по отношение на Радев (ВИДЕО)
Смятаме, че сложното стартира на следващия ден. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в първи коментар след края на изборния ден. По думите ѝ,...

Кутев, който е и член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, установи още, че „ решенията на Нинова към този момент нямат никакво значение. „ Сега значимо е дали 130-годишна партия може да реши проблем със личното си ръководство. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната промяна на председателката е първо изискване да продължим напред “, приканва за промяната на Нинова някогашният соцдепутат. „ После ще се сблъскаме с доста други проблеми и спасяването на Българска социалистическа партия ще бъде дълъг, сложен и нерешителен развой. Но по този начин повече не може да се продължи и ден! “, безапелационен е Антон Кутев.

" Разрешаването на който и да е проблем стартира от неговото признание. Шокиращо е, че при тези катастрофични резултати на Българска социалистическа партия, никой от управлението не ги дефинира като такива. Единственото по-лошо от изборните резултати за партията ни е затварянето на очи пред действителността ". Това написа в обществените мрежи.

Всичко това е тематика за след 21.11, когато “трябва да покажем цялостна готовност и единение за преизборането на Румен Радев и Илияна Йотова ”, счита тя. " Тяхната победа е опция за най-малко отчасти възвръщане на достолепието на българските социалисти. “Призовавам управлението на Българска социалистическа партия да се въздържа от изявления и дейности, за които очевидно няма мандат ”, написа още Лечева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР