Оставка в ГЕРБ и нови, още по-тежки обвинения между управляващи

...
Оставка в ГЕРБ и нови, още по-тежки обвинения между управляващи
Коментари Харесай

Делян Добрев с оставка, ГЕРБ пита за мъжа на Нинова

Оставка в ГЕРБ и нови, още по-тежки обвинявания сред ръководещи и съпротива. След „ Кумгейт” - разкритията за скица на въздействие в Хасково, където на управителни постове в общината се оказаха близки другари и родственици на Делян Добрев от ГЕРБ, той напуща депутатското си място. Това отключи същинска война в Народното събрание.

След Хасково, Българска социалистическа партия извади друга цветна диаграма, съгласно която по върховете на държавното сдружение „ Булгартрансгаз” работят правилни съпартийци и обилие от депутатски майки, съпруги, куми и кумове, съобщи NOVA.

Атаката на Българска социалистическа партия се разпростря от основния воин на „ Кумгейт” Делян Добрев към различен депутат от ГЕРБ

- Александър Ненков. След отбраната, ГЕРБ мина в офанзива, освен това в същия бранш - енергетика.

„ Къде работи брачният партньор на Корнелия Нинова? Вярно ли е, че работи в „ Лукойл”? спонсорирал ли е „ Лукойл” акция на госпожа Нинова и Българска социалистическа партия?”, попита Цвета Караянчева. Тя пита на каква позиция е и каква заплата получава.

„ Ако това е война, аз очевидно съм първата жертва,

тъй като съумяха да ме окепазят доста бързо и елементарно. Излязох отговорен за всичко. Широката поддръжка, която виждам в последните два дни е оценка за моята работа. Не е Йончева тази, която ще го направи”, съобщи Добрев.

Той прикани Елена Йончева в идващите 24 часа да извади имена, компании, стопански групировки и кой какви пари е взимал и давал или да му се извини.

„ Тази нейна история мина всевъзможни рационални граници. Това не значи, че аз няма да заведа каузи против нея, само че въпреки всичко дано забележим и дано тя самата най-малко един честен акт да извърши “, съобщи още Добрев.

Според него в тази история към него е имало добре скалъпени дребни истини, които да наподобяват на феновете по един ужасяващ метод.

„ С тази офанзива нищо чудно да се цели да се прикрият други неща, които се случват в страната сега “,

уточни той, като даде образец с новите обвинявания против Румен Овчаров.

„ Всички доста добре знаем какви са обвързаностите сред Румен Овчаров и Корнелия Нинова “, добави Делян Добрев.

Българска социалистическа партия обаче предложи различен прочит на абсурда с Добрев, хасковския кмет и процесите в ГЕРБ.

„ Тежка вътрешнопартийна рецесия, която ще се отрази на управлението”, съобщи Валери Жаблянов.

Парламентът ще гласоподава оставката на Делян Добрев в сряда.

„ Аз персонално няма да гласоподавам оставката. Искам господин Добрев да бъде в парламента”,

безапелационна бе Цвета Караянчева.

"За разлика от други подадени оставки, които постоянно сме казвали, че са персонален акт, в този случай при възможна подадена оставка от Делян Добрев ще има и там много разгорещени диспути. Така предвиждам, само че дано да не предсказвам по-добре ", сподели ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев.

Делян Добрев обаче не отговори на въпроса ще стои ли принудително народен представител, в случай че сътрудниците не го пуснат да си върви.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР