Оставка на кабинета Денков и непартийно програмно правителство предложи лидерът

...
Оставка на кабинета Денков и непартийно програмно правителство предложи лидерът
Коментари Харесай

Оставка на кабинета и програмно правителство

Оставка на кабинета " Денков " и непартийно програмно държавно управление предложи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебатите по вота на съмнение в Народното събрание през вчерашния ден. Той е за неуспеха в областта на националната сигурност и защитата и ще бъде гласуван през днешния ден.
" Винаги има опция. Преди да се сформира това държавно управление, ние предложихме такава опция - непартийно програмно държавно управление с необятна поддръжка, съответни задания и период за битие. Всеки ден оставане на това държавно управление е гибелен за България. Все още има късмет да извадим страната ни от тази дупка. Той минава през оставката на държавното управление на Денков и нови бързи, смели и държавнически решения ", безапелационна бе Нинова.
Мотивите за вота на съмнение бяха изложени от зам.-председателя на Народно събрание от " Българска социалистическа партия за България " Кристиан Вигенин, съгласно който Българската войска е лишавана от качества в услуга на непознати ползи. Зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Атанас Зафиров бе безапелационен, че  военният министър Тодор Тагарев не е в положение да реши нито един проблем на въоръжените сили. Колегата му Борислав Гуцанов съобщи, че България има кабинет на националното изменничество, който може да бъде охарактеризиран като държавно управление на слугинажа и далаверите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР