Оставиха в ареста спипания с огромно количество кока мъж на

...
Оставиха в ареста спипания с огромно количество кока мъж на
Коментари Харесай

В ареста остава мъжът, хванат с огромно количество кокаин на Нова година във Варна

Оставиха в ареста хванатия с голямо количество кока мъж на Нова година във Варна

Съдът почете искане на Окръжна прокуратура – Варна и дефинира " задържане под стража “ за 45-годишния Я.К., притеглен на 31 декември 2022 година в качеството му на обвинен за държане без съответно позволение на високорискови наркотични субстанции за разпространяване. На мъжа е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 354а, ал.1, по отношение на член 26, ал.1 от Наказателен кодекс.

Я.К. е арестуван часове преди среднощ, когато при полицейска инспекция, в автомобила му са открити и конфискувани 19 пакетчета с наркотично вещество, открито като кокаин след направена експертна информация. При последвалото претършуване в дома на мъжа, са открити и конфискувани в допълнение количество от същата неразрешена субстанция, електронна везна, голям брой празни пакетчета, огромна сума пари. Общото количество на конфискувания кокаин е 170,27 грама, като той е бил разпределен в опаковки от към 1 грам.

Обвиняемият беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение по отношение на него. Окръжният съд във Варна дефинира най-тежката такава, а точно " задържане под стража “.

Определението предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР