Оставиха в ареста пияния шофьор без книжка, който потроши вчера

...
Оставиха в ареста пияния шофьор без книжка, който потроши вчера
Коментари Харесай

Оставиха в ареста пияния, потрошил 6 паркирани коли

Оставиха в ареста пияния водач без брошура, който потроши през вчерашния ден 6 паркирани коли.

Прокуратурата е удължила престоя на топло на 69-годишния пийнал водач, блъснал шест коли и гараж в София до 72 часа, заяви „ Труд “. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Очаква се през идната седмица Софийският областен съд да реши дали да остави Димитър Терзиев за непрекъснато в ареста.

Водачът беше задържан, откакто провокира злополуката с 1,8 промила алкохол в кръвта. Той е бил без брошура, тъй като му е била отнета за същото нарушаване. По същата причина и автомобилът му е бил с прекъсната регистрация.

Преди да го арестуват, пред bTV и NOVA Терзиев призна, че е използвал алкохол, само че посочи, че е изпил единствено една чаша вино.

Според България он ер, пияният е бил някогашен копитан на транспортен съд, само че е пенсиониран от години. Телевизията се базира на информация от негови съседи. Живеел самичък след гибелта на брачната половинка и щерка си. Оказва се, че това е четвъртото сходно нарушение на мъжа и по тази причина той е с отнета брошура.

Собствениците на потърпевши коли към момента не са решили дали да заведат и цивилен искове против съседа си.

В същото време, от репортажите и интервютата с пияния излиза наяве, че той даже не изпитва особени скрупули за случилото се. Твърди също, че е бил единствено на чаша вино.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР