Оставиха в ареста мъжа, хванат да се съблича и да

...
Оставиха в ареста мъжа, хванат да се съблича и да
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, хванат да се съблича и да преследва деца

Оставиха в ареста мъжа, заловен да се съблича и да преследва деца, оповестиха от съда.

Мъжът не е отрекъл авторството на действието и се е разкаял. Според съда има действителна заплаха от осъществяване на друго такова закононарушение, в случай че бъде взета друга, по-лека мярка за неотклонение.

Реално такава заплаха има поради множеството поредно осъществени, в къс интервал от време, на разнообразни обществени места и по отношение на малолетни и малолетни девойки, непристойни прояви на обвинения, се споделя в претекстовете на съда. Определението на Районния съд може да се апелира в тридневен период пред Окръжния съд в Кюстендил.

Припомняме, че родители в Дупница го задържаха, за който деца разказали, че се държи непочтено. След учебно заведение обикалял с автомобил най-много към девойките, като пред някои даже се събличал. Бащите на децата разбрали кой е той и повикали полиция.

„ Детето на мой прочут пристигна плачейки. То изясни, че го е следвала кола. Ние обаче имахме сходни случаи с нашите дъщери. Отидохме до къщата на мъжа и я завардихме, с цел да не избяга. Тогава се обадихме и в полицията ”, обясни родител.

В един от случаите мъжът е преследвал момиче гол от кръста надолу. Показвал е неприлични жестове. Карал девойки да се качват в колата му.  Децата са притеснени и постоянно вървят на групи поради сигурността си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР