Оставиха в ареста Иван Илиев, сочен за лидер на групата,

...
Оставиха в ареста Иван Илиев, сочен за лидер на групата,
Коментари Харесай

Резидентът се отказа да излиза от ареста

Оставиха в ареста Иван Илиев, апетитен за водач на групата, шпионирала в интерес на Русия, оповестява Българска национална телевизия.

Софийският боен съд го задържа под стража, само че Илиев апелира мярката си за неотклонение пред Военно-апелативния съд.

Защитата му обаче отдръпна жалбата против решението на Софийския боен съд и Военно-апелативният съд приключи производството.

В петък бяха доказани ограниченията на другите трима арестувани по шпионската спекулация.
 И брачната половинка на резидента остава в ареста
И брачната половинка на резидента остава в ареста

Последната мярка ще се гледа в понеделник

Припомняме, задържането на българските чиновници, които са взели участие в групата за шпионаж стана на 18 март, като от а за двама арестувани свои чиновници, само че от Народното събрание обявиха, че не са уведомявани по каналния ред. Акцията бе избрана като без аналог в новата ни история от основния прокурор Иван Гешев, а - като доказателство, че сме си свършили добре работата по модернизацията на армията.

По тематиката прехвърчаха още веднъж искри сред " Дондуков " 1 и 2, а министър председателят Борисов съобщи, че е оглушително.

Дни по-късно от - чиновници на посолството на Руската федерация у нас, които бяха оповестени за и им бе даден период за овакантяване на страната.
 Със СРС-та прокуратурата поддържа обвиняването за шпионаж Обновена
Със СРС-та прокуратурата поддържа обвиняването за шпионаж

И петимата арестувани апелират задържането си под стража
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР