Оставиха в ареста двама рецидивисти за кражба на пари и

...
Оставиха в ареста двама рецидивисти за кражба на пари и
Коментари Харесай

Оставиха в ареста рецидивисти за кражба на пари и злато във Велико Търново

Оставиха в ареста двама рецидивисти за кражба на пари и златни украшения от жилище във Велико Търново, съобщиах от прокуратурата 

Те са привлечени в качествено на обвинени за това, че на 1 юни, след прелиминарен сговор, посредством потребление на механически средства - гаечен ключ и отвертка и посредством разрушение на бариера, крепко направена за отбрана на парцела - строшаване на конфиденциален патрон на ключалка на входна врата, проникнали в непознато жилище.

Оттам те взели златни украшения, пари, четири златни и 11 юбилейни монети , всичко на стойност 6000 лв., като кражбата е осъществена при изискванията на рисков рецидив.

Двамата причинители са осъждани неведнъж. Преценено е, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието и е налице заплаха обвинените да се укрият или да извършат други закононарушения, заради което Районен съд-Велико Търново е почел настояването на  прокуратурата за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " във връзка с двете лица.

Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР